Logotyp

Opsis AB

Systemleverantör med helhetsperspektiv
Opsis AB är ett internationellt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska, innovativa system för gasanalys och processkontroll. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde.

Systemen används för mätning i omgivningsluften och för kontinuerlig emissionsmätning och processkontroll. Flera hundra system är installerade över hela världen. Genom att fokusera på våra kunders önskemål och genom fortgående produktutveckling fortsätter Opsis att vara vägledande inom sitt område.

Representerat världen över
Opsis är ett internationellt företag som finns representerat på alla kontinenter. Det finns ett väl utvecklat nätverk av dotterbolag, distributörer och andra representanter. Dessa tillhör de mest kompetenta och erfarna organisationerna i respektive land. Detta innebär att du har tillgång till Opsis kunskaper och erfarenheter var du än befinner dig i världen.

Opsis har systematiskt äntrat den internationella marknaden, en strategi som visat sig vara lyckosam. Idag går mer än 90% av företagets försäljning på export.

Hemsida: www.opsis.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Adress: Opsis AB P.O. Box 24 SE-244 02 FURULUND Sweden

Tel: +46 46 72 25 00
Fax: +46 46 72 25 01

Kontaktperson:
Peter Frieberg Sweden
Carl Kamme America
Anders Arvidsson Asia/Pacific
Lars Henriksson Europe

Senast ändrad: 2010-06-03
NYHETER
Swedish Environmental Technology (SET)

Ladda ned vår broschyrPDF (pdf, 22.8 kB).

Seminarium Vattenrening maj 2010
Ladda ner presentationerna från seminariet
Webbplatsen administreras av IVL Svenska Miljöinstitutet AB | © IVL
.